Skip to content

Multitudinari Acte de Foto Oficial de L’Escola 2018-19

BANDERA C.V. WEB  ACTE FOTO OFICIAL ESCOLA C.A. VALÈNCIA ESPORTS 2018-19

El Dimarts, 5 de març, L’Escola del Club d’Atletisme València Esports realitzava la Foto Oficial per Categories de la temporada 2018-2019 tenint com a escenari, el Tram III de les Pistes de l’Estadi del Túria. L’acte va comptar amb la presència del Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Sr. Sr. Josep Miquel Moya.

Com és habitual any rere any, s’ha realitzat la foto oficial d’alumnes i professors juntament amb el director de l’Escola, Manuel Arnás Serrano; el director tècnic del Club, Rafael Blanquer Ángel i el president del Club, Rafael Blanquer Alcantud.

La Fundació València Club d’Atletisme de la C.V. per mitjà del Club d’Atletisme València Esports ha aconseguit que la seua Escola, que compleix el seu dihuité curs, siga la més nombrosa d’Espanya i una de les més importants d’Europa segons la IAAF. El passat 10 de setembre, va començar la temporada 2018-19, i un any més superem els 800 alumnes.

FOTO ESCUELA 2108-19.WEB2Click en la foto para aumentar

BANDERA ESPAÑA.WEB  ACTO FOTO OFICIAL ESCUELA C.A. VALÈNCIA ESPORTS 2018-19

El martes, 5 de marzo, La Escuela del Club de Atletismo València Esports realizaba la Foto Oficial por Categorías de la temporada 2018-2019 teniendo como escenario, el Tramo III de las Pistas del Estadio del Turia. El acto contó con la presencia de el Director General de Deportes de la Generalitat Valenciana, Sr. D. Josep Miquel Moya.

Como viene siendo habitual año tras año, se ha realizado la foto oficial de alumnos y profesores junto con el director de La Escuela, Manuel Arnás Serrano; el director técnico del Club, Rafael Blanquer Ángel y el presidente del Club, Rafael Blanquer Alcantud.

La Fundación Valencia Club de Atletismo de la C.V. por medio del Club de Atletismo Valencia Esports ha logrado que su Escuela, que cumple su décimo octavo curso, sea la más numerosa de España y una de las más importantes de Europa según la IAAF. El pasado 10 de septiembre, comenzó la temporada 2018-19, y un año más superamos los 800 alumnos.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.