Skip to content

Una 15K Nocturna València de Rècord

BANDERA C.V. WEB  VII 15K NOCTURNA VALENCIA BANCO MEDIOLANUM (8-6-2019)

* L’etíop Zeineba Yimer, millor marca mundial de l’any (46:54), millor marca de la història en territori espanyol i rècord del circuit en categoria femenina.

* Abel Kipchumba, rècord de la prova (41:55), segona millor marca mundial de l’any i millor crono de la història de la distància en territori espanyol.

La 15K Nocturna València Banco Mediolanum, organitzada per la Fundació València Club Atletisme de la Comunitat Valenciana s’ha convertit en la millor carrera de 15 quilòmetres de la història d’Espanya. L’etíop Zeineba Yimer ha aconseguit la millor marca mundial de l’any amb un temps de 46:54, aconseguint així també la millor marca de la història en territori espanyol i el rècord del circuit en categoria femenina.
Per part seua, el corredor kenià Abel Kipchumba ha realitzat una magistral carrera, fent-se també amb el rècord de la prova amb un temps de 41:55, amb la segona millor marca mundial de l’any i el millor crono de la història de la distància en territori espanyol.
La gran nit del running a València no va defraudar i va deixar un excel·lent sabor de boca tant a participants com al públic en general. Amb la ciutat entregada, els principals corredors d’elit van poder volar a la nit de València i com a mostra, un total de 7 corredors van baixar dels 45 minuts en la distància. Amb aquests temps, la 15K Nocturna València Banco Mediolanum torna a superar-se en el seu objectiu si es fes amb l’Etiqueta de Plata de la IAAF.
A més, les animacions durant el recorregut, l’excel·lent labor del voluntariat col·laborant en tot moment, l’ambientació prèvia a la carrera en la zona d’eixida i els diferents detalls organitzatius per a donar-li color a l’esdeveniment van fer d’aquesta setena edició de la 15K Nocturna València Banco Mediolanum una experiència única que la consagra com una carrera especial en el calendari.
Per part seua, l’excel·lent marca de la corredora Zeineba Yimer va consagrar el protagonisme femení d’aquesta edició de 2019, on la participació de les dones va ser notable, ja que es va tornar a aconseguir el 30% del cens total, que va superar la barrera dels 10.000 inscrits i que han gaudit de la nit de València, la Ciutat del Running, corrent en un traçat idoni i en una nit perfecta per a la pràctica esportiva.

15K2019.PORTADA.WEB   15K2019.MASC.WEB

BANDERA ESPAÑA.WEB  Una 15K Nocturna Valencia de Récord

* La etíope Zeineba Yimer, mejor marca mundial del año (46:54), mejor marca de la historia en territorio español y récord del circuito en categoría femenina.

* Abel Kipchumba, récord de la prueba (41:55), segunda mejor marca mundial del año y mejor crono de la historia de la distancia en territorio español.

La 15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum, organizada por la Fundación Valencia Club Atletismo de la Comunidad Valenciana se ha convertido en la mejor carrera de 15 kilómetros de la historia de España. La etíope Zeineba Yimer ha logrado la mejor marca mundial del año con un tiempo de 46:54, consiguiendo así también la mejor marca de la historia en territorio español y el récord del circuito en categoría femenina.

Por su parte, el corredor keniano Abel Kipchumba ha realizado una magistral carrera, haciéndose también con el récord de la prueba con un tiempo de 41:55, con la segunda mejor marca mundial del año y el mejor crono de la historia de la distancia en territorio español.

La gran noche del running en Valencia no defraudó y dejó un excelente sabor de boca tanto a participantes como al público en general. Con la ciudad entregada, los principales corredores de élite pudieron volar por la noche de Valencia y como muestra, un total de 7 corredores bajaron de los 45 minutos en la distancia. Con estos tiempos, la 15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum vuelve a superarse en su objetivo de hacerse con la Etiqueta de Plata de la IAAF.

Además, las animaciones durante el recorrido, la excelente labor del voluntariado colaborando en todo momento, la ambientación previa a la carrera en la zona de salida y los diferentes detalles organizativos para darle color al evento hicieron de esta séptima edición de la 15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum una experiencia única que la consagra como una carrera especial en el calendario.

Por su parte, la excelente marca de la corredora Zeineba Yimer consagró el protagonismo femenino de esta edición de 2019, en donde la participación de las mujeres fue notable, ya que se volvió a alcanzar el 30% del censo total, que superó la barrera de los 10.000 inscritos y que han disfrutado de la noche de Valencia, la Ciudad del Running, corriendo en un trazado idóneo y en una noche perfecta para la práctica deportiva.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.