Skip to content

Terceres. Les lesions deixen sense opcions a les nostres

BANDERA C.V. WEB  39º CAMPEONATO DE ESPAÑA DE CLUBES FEMENINO PC “COPA IBERDROLA” (Valencia, 01-02-2020)

El València Club Atletisme va acabar TERCER en el Campionat d’Espanya de Clubs PC “Copa Iberdrola” disputat al Palau Velòdrom Lluís Puig de València. En una vesprada infausta amb dues atletes lesionades en plena competició, les atletes integrants del conjunt valencià, capitanejades per Rafael Blanquer Alcantud i Rafael Blanquer Ángel, aconseguirien véncer en sis de les tretze proves disputades, malgrat les circumstàncies, sumant un total de 75 punts. Per part seua, el Platges de Castelló es faria amb el primer triomf de la seua història en categoria femenina (87.5) en dura pugna amb el F.C. Barcelona que acabaria segon amb 85 punts.

En el capítol individual, la vesprada començava per a les nostres amb una treballada victòria de Rosalía Tárraga en els 800 metres (2.10.00). Posteriorment, Modesta Juste aconseguiria una contundent victòria en els 400 metres (53.40) i Fàtima Diame, acabava el seu concurs de Longitud en segona posició amb un millor salt de 6,56, a tres centímetres de la victòria i després de fer un parell de nuls molt ajustats i llarguíssims. Després vindria l’actuació de Carmen Sánchez que seria cinquena en els 200 metres amb 24.54. En Salt d’alçada, Saleta Fernández encara estant tocada, no va fallar i amb 1,80 aconseguia un nou triomf per a l’equip.

Transcorria la vesprada i arribaria el primer infortuni per a les nostres. Així María Múgica en 60 metres tanques, passaria la primera tanca i després de lesionar-se, arribaria a la línia de meta per a puntuar, mostrant el seu compromís amb l’equip. Posteriorment, Mª Isabel Pérez aconseguiria una importantíssima victòria en els 60 metres llisos parant el crono en 7.50. Després arribaria la segona lesió de la vesprada en el Triple per part de Diana Zagainova que, a causa de la gravetat de la seua lesió, ni tan sols va poder realitzar un sol intent. Amb aquest panorama, el València Club Atletisme posava punt i final a les seues possibilitats d’aconseguir la seua vintena sisena Copa d’Espanya; tocava consolidar la tercera plaça i per tant, l’accés al podi. Així, en 1.500 metres, Leticia Fernández seria cinquena amb 4.36.15 i en 3.000 metres, Solange Pereira es faria amb una important victòria, mostrant la seua solvència i el seu ofici una vegada més (9.27.42). Després arribaria el desenllaç de la prova de Llançament de pes amb la segona posició d’Úrsula Ruiz (15,22) i abans del Relleu, Malén Ruiz aconseguiria la quarta plaça en Perxa amb 4,10.

La Copa Iberdrola arribaria a la seua fi amb el Relleu 4X400 i una magnífica victòria per a les nostres. En aquest cas, Carmen Sánchez, Laura Bueno, Elena Moreno i la incombustible Modesta Juste, aconseguirien una solvent victòria parant el crono en 3.39.74.

Malgrat no revalidar títol, va quedar palés, l’esforç, el compromís i la companyonia de totes i cadascuna de les integrants del València Club Atletisme, mostrant i demostrant una vegada més, que senten els colors i que amb l’actitud que van evidenciar, tenim equip per a estona i temporada per davant per a tornar a estar en el més alt.

 

RESULTATS ATLETES VALENCIA C.A.

PROVA ATLETA MARCA POSICIÓ
60 m. Mª ISABEL PÉREZ RODRÍGUEZ 7.50
200 m. CARMEN SÁNCHEZ SILVA 24.54
400 m. MODESTA JUSTE MORAUSKAITE 53.40
800 m. ROSALÍA TÁRRAGA SÁNCHEZ 2:10.00
1.500 m. LETICIA FERNÁNDEZ BARBOSA 4:36.15
3.000 m. SOLANGE A. PEREIRA DA PONTE 9:27.42
60 m.v. MARÍA MÚGICA ZUBELDIA 10.76
Altura SALETA FERNÁNDEZ LÓPEZ 1,80
Pértiga MALÉN RUIZ AZÚA 4,10
Longitud FÁTMA DIAME DIAME 6,56
Triple DIANA ZAGAINOVA SM
Peso ÚRSULA RUIZ PÉREZ 15,22
Rel. 4×400 CARMEN SÁNCHEZ, ELENA MORENO, LAURA BUENO Y MODESTA JUSTE 3:39.74

 

CLASSIFICACIÓ FINAL COPA IBERDROLA

EQUIPS

PUNTS

Playas de Castellón

87.5

F.C. Barcelona

85

Valencia Club Atletismo

75

Grupompleo Pamplona

51.5

At.Alcampo Scorpio 71

49

A.D. Marathon

44

Avinet Manresa

38

At. San Sebastián

37

 

RESULTATS OFICIALS COMPLETS RFEA

 

BANDERA ESPAÑA.WEB  Terceras. Las lesiones dejan sin opciones a las nuestras

El Valencia Club Atletismo terminó TERCERO en el Campeonato de España de Clubes PC “Copa Iberdrola” disputado en el Palau Velòdrom Lluís Puig de Valencia. En una tarde aciaga con dos atletas lesionadas en plena competición, las atletas integrantes del conjunto valenciano, capitaneadas por Rafael Blanquer Alcantud y Rafael Blanquer Ángel, lograrían vencer en seis de las trece pruebas disputadas, a pesar de las circunstancias, sumando un total de 75 puntos. Por su parte, el Playas de Castellón se haría con el primer triunfo de su historia en categoría femenina (87.5) en dura pugna con el F.C. Barcelona que terminaría segundo con 85 puntos.

En el capítulo individual, la tarde comenzaba para las nuestras con una trabajada victoria de Rosalía Tárraga en los 800 metros (2:10.00). Posteriormente, Modesta Juste lograría una contundente victoria en los 400 metros (53.40) y Fátima Diame, terminaba su concurso de Longitud en segunda posición con un mejor salto de 6,56, a tres centímetros de la victoria y después de hacer un par de nulos muy ajustados y larguísimos. Después vendría la actuación de Carmen Sánchez que sería quinta en los 200 metros con 24.54. En Salto de Altura, Saleta Fernández aún estando tocada, no falló y con 1,80 lograba un nuevo triunfo para el equipo.

Transcurría la tarde y llegaría el primer infortunio para las nuestras. Así María Múgica en 60 metros vallas, pasaría la primera valla y tras lesionarse, llegaría a la línea de meta para puntuar, mostrando su compromiso con el equipo. Posteriormente, Mª Isabel Pérez lograría una importantísima victoria en los 60 metros lisos parando el crono en 7.50. Después llegaría la segunda lesión de la tarde en el Triple por parte de Diana Zagainova que, debido a su gravedad, ni siquiera pudo realizar un solo intento. Con este panorama, el Valencia Club Atletismo ponía punto y final a sus posibilidades de alcanzar su vigésima sexta Copa de España; tocaba consolidar la tercera plaza y por tanto, el acceso al pódium. Así, en 1.500 metros, Leticia Fernández sería quinta con 4:36.15 y en 3.000 metros, Solange Pereira se haría con una importante victoria, mostrando su solvencia y su oficio una vez más (9:27.42). Después llegaría el desenlace de la prueba de Lanzamiento de Peso con la segunda posición de Úrsula Ruiz (15,22) y antes del Relevo, Malén Ruiz lograría la cuarta plaza en Pértiga con 4,10.

La Copa Iberdrola llegaría a su fin con el Relevo 4X400 y una magnífica victoria para las nuestras. En este caso, Carmen Sánchez, Laura Bueno, Elena Moreno y la incombustible Modesta Juste, lograrían una solvente victoria parando el crono en 3:39.74

A pesar de no revalidar título, quedó patente, el esfuerzo, el compromiso y el compañerismo de todas y cada una de las integrantes del Valencia Club Atletismo, mostrando y demostrando una vez más, que sienten los colores y que con la actitud que evidenciaron, tenemos equipo para rato y temporada por delante, para volver a estar en lo más alto.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.