Skip to content

Subcampiones d’Espanya de Camp a través en Categoria Absoluta

XVIII CROSS INTERNACIONAL DE ATAPUERCA – CAMPEONATO DE ESPAÑA DE CLUBES DE CAMPO A TRAVÉS (Burgos, 12.13/11/2022)

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el XVIII Cross Internacional d’Atapuerca – Campionat d’Espanya de Clubs de Camp a través que organitza la Diputació de Burgos des de l’any 2004. Considerada com la millor prova de circuit mundial WA de Camp a través, aquest prestigiós Cross se celebra amb la finalitat de promocionar els Jaciments de la Serra d’Atapuerca que van ser declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, així com per a la promoció i foment de l’esport, tant d’elit com de base.

L’expedició del València Club Atletisme capitanejada pel director tècnic, Rafael Blanquer Ángel i per l’entrenador de tecnificació, Juan José Querol han participat en categoria Absoluta femenina i Sub 18 masculina. En Categoria Absoluta Femenina sobre una distància de 7.810 metres, l’equip del València Club Atletisme ha dut a terme una magnífica actuació, aconseguint el SUBCAMPIONAT D’ESPANYA DE CAMP A TRAVÉS, el que ha suposat a més, la classificació per a la pròxima Copa d’Europa de Clubs de Cross que se celebrarà a principis de febrer de 2023 a Orpesa. Individualment, l’atleta més destacada de l’equip ha sigut Isabel Barreiro García, SEGONA atleta espanyola en la classificació general. La resta de les integrants del nostre club que han fet possible aquest important resultat han sigut, Rosalía Tárrega (27:35), Beatriz Álvarez (27:36), Solange A. Pereira (28:00), Brega Camp (28:54) i Elia Saura (29.05).

Per part seua, els nostres juvenils han participat en categoria Sub 18 masculina sobre una distància de 4.960 metres, duent a terme una meritòria actuació. El nostre equip ha estat format per Adrián Olea (17.40), Miquel Marquina (17.48), Mark Aboua (18.48), Joan Querol (19.40), Joan Tatay (20.24) i Joel Querol (20.44), aconseguint el vinté lloc.

RESULTATS OFICIALS COMPLETS – RFEA

 Subcampeonas de España de Campo a Través en Categoría Absoluta

Este fin de semana se ha celebrado el XVIII Cross Internacional de Atapuerca – Campeonato de España de Clubes de Campo a Través que organiza la Diputación de Burgos desde el año 2004. Considerada como la mejor prueba de circuito mundial WA de Campo a Través, este prestigioso Cross se celebra con el fin de promocionar los Yacimientos de la Sierra de Atapuerca que fueron declarados Patrimonio de la Humanidad por la UNESCO, así como para la promoción y fomento del deporte, tanto de elite como de base.

La expedición del Valencia Club Atletismo capitaneada por el director técnico, Rafael Blanquer Ángel y por el entrenador de tecnificación, Juan José Querol han participado en categoría Absoluta femenina y Sub 18 masculina. En Categoría Absoluta Femenina sobre una distancia de 7.810 metros, el equipo del Valencia Club Atletismo ha llevado a cabo una magnífica actuación, logrando el SUBCAMPEONATO DE ESPAÑA DE CAMPO A TRAVÉS, lo que ha supuesto además, la clasificación para la próxima Copa de Europa de Clubes de Cross que se celebrará a principios de febrero de 2023 en Oropesa del Mar. Individualmente, la atleta más destacada del equipo ha sido Isabel Barreiro García, SEGUNDA atleta española en la clasificación general. El resto de las integrantes de nuestro club que han hecho posible este importante resultado han sido, Rosalía Tárrega (27:35), Beatriz Álvarez (27:36), Solange A. Pereira (28:00), Lidia Campo (28:54) y Elia Saura (29.05).

Por su parte, nuestros juveniles han participado en categoría Sub 18 masculina sobre una distancia de 4.960 metros, llevando a cabo una meritoria actuación. Nuestro equipo ha estado formado por Adrián Olea (17:40), Miquel Marquina (17:48), Mark Aboua (18:48), Joan Querol (19:40), Joan Tatay (20:24) y Joel Querol (20:44), alcanzando el vigésimo puesto.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.