Skip to content

Primer pas per a la 27a Lliga Consecutiva

BANDERA C.V. WEB  1a JORNADA 
LLIGA IBERDROLA DE CLUBS D.H. DONES A.L. (València, 11-05-2019)

LIGA_CLUBESMUJER2019CLETOAquest dissabte a partir de les 17.00 hores, la pista d’atletisme del Tram III de l’Estadi del Túria de València serà l’escenari de l’inici de la primera jornada de Lliga Nacional de Clubs de Divisió d’Honor.
El Club d’Atletisme València Esports que en aquesta jornada exercirà d’amfitrió, tindrà com a rivals a l’A.A. Catalunya, a les andaluses del Cueva de Nerja-UMA i a les alacantines del Juventud Atlética Elche. Aquesta primera jornada eliminatòria, juntament amb les altres tres que se celebren aquest mateix dia, servirà per a conformar la segona jornada eliminatòria de Lliga de Divisió d’Honor, que es disputarà el pròxim 1 de juny.
Així mateix, cal destacar que l’equip conformat pel president de l’entitat esportiva, Rafael Blanquer Alcantud i el director tècnic, Rafael Blanquer Ángel, posarà en lliça, un planter amb 15 canteranas, incidint en la política que està duent a terme el Club per mitjà de la Fundació del València Club Atletisme de la Comunitat Valenciana de potenciar l’Escola al màxim.

 

EQUIPO                                                          HORARIO

EQUIPO VCA 1ªJOR.LIGA 2019              HORARIO

Click en cada uno de los cuadros para aumentar.

 

BANDERA ESPAÑA.WEB  1ªJORNADA

LIGA IBERDROLA DE CLUBES D.H. MUJERES A.L. (Valencia, 11-05-2019)

Primer paso para la 27ª Liga Consecutiva

Este sábado a partir de las 17:00 horas, la pista de atletismo del Tramo III del Estadio del Turia de Valencia será el escenario del inicio de la primera jornada de Liga Nacional de Clubes de División de Honor.

El Club de Atletismo València Esports que en esta jornada ejercerá de anfitrión, tendrá como rivales al A.A. Catalunya, a las andaluzas del Cueva de Nerja-UMA y a las alicantinas del Juventud Atlética Elche. Esta primera jornada eliminatoria, junto con las otras tres que se celebran este mismo día, servirá para conformar la segunda jornada eliminatoria de Liga de División de Honor, que se disputará el próximo 1 de junio.

Asimismo, cabe destacar que el equipo conformado por el presidente de la entidad deportiva, Rafael Blanquer Alcantud y el director técnico, Rafael Blanquer Ángel, pondrá en liza, un plantel con 15 canteranas, incidiendo en la política que está llevando a cabo el Club por medio de La Fundación del Valencia Club Atletismo de la Comunitat Valenciana de potenciar la Escuela al máximo.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.