Skip to content

Per la 27a Lliga Consecutiva !

BANDERA C.V. WEB  FINAL

LIGA IBERDROLA DE CLUBES DIVISIÓN DE HONOR MUJERES (Zaragoza, 15-6-2019)

Aquest dissabte, a partir de les 17.00 hores, es disputa la Final de Lliga Iberdrola de Clubs de Divisió d’Honor Mujers en l’Estadi d’Atletisme Corona d’Aragó de Saragossa.
El Club d’Atletisme València Esports, que aspira al seu vint-i-seté títol de Lliga consecutiu afronta possiblement, la Lliga més complicada dels últims anys a causa de tres importants baixes (Maribel Pérez 100ml i 4×100; Laura Bueno 400ml i 4×400 i Annimari Korte 100mv). Les grans rivals de les nostres seran, un any més, el F.C. Barcelona i el Playas de Castellón, dos clubs que ja han demostrat el seu enorme potencial en les dues primeres jornades de Lliga, així com al llarg d’aquesta temporada.
La resta de clubs classificats per a la Final de la Lliga de D.H. 2019 i que conformen els huit millors clubs d’Espanya en categoria femenina són: el Alcampo Scorpio 71, el At. San Sebastián, el A.A. Catalunya, el Grupoempleo Pamplona At. i el Cueva de Nerja-UMA.

Un aspecte destacat de l’equip capitanejat per Rafael Blanquer Alcantud i Rafael Blanquer Ángel en aquesta temporada ha sigut comptar amb fins a 15 canteranas en les dues jornades eliminatòries de Lliga per a arribar a aquesta gran final, tenint un paper decisiu que reforça clarament la política que està duent a terme el Club per mitjà de la Fundació del València Club Atletisme de la Comunitat Valenciana de potenciar l’Escola al màxim.

 

EQUIP CLUB ATLETISME VALÈNCIA ESPORTS
EQUIPO VCA

Click en cada uno de los cuadros para aumentar

 

HORARI DE PROVES

HORARIO

BANDERA ESPAÑA.WEB  ¡ A por la 27ª Liga consecutiva !

Este sábado, a partir de las 17:00 horas, se disputa la Final de Liga Iberdrola de Clubes de División de Honor Mujers en el Estadio de Atletismo Corona de Aragón de Zaragoza.

El Club de Atletismo València Esports, que aspira a su vigésimo séptimo título de Liga consecutivo afronta posiblemente, la Liga más complicada de los últimos años debido a tres importantes bajas (Maribel Pérez 100ml y 4×100; Laura Bueno 400ml y 4×400 y Annimari Korte 100mv). Las grandes rivales de las nuestras serán, un año más, el F.C. Barcelona y el Playas de Castellón, dos clubes que ya han demostrado su enorme potencial en las dos primeras jornadas de Liga, así como a lo largo de esta temporada.

El resto de clubes clasificados para la Final de la Liga de D.H. 2019 y que conforman los ocho mejores clubes de España en categoría femenina son: el Alcampo Scorpio 71, el At. San Sebastián, el A.A. Catalunya, el Grupoempleo Pamplona At. y el Cueva de Nerja-UMA.

Un aspecto destacado del equipo capitaneado por Rafael Blanquer Alcantud y Rafael Blanquer Ángel en esta temporada ha sido contar con hasta 15 canteranas en las dos jornadas eliminatorias de Liga para llegar a esta gran final, teniendo un papel decisivo que refuerza claramente la política que está llevando a cabo el Club por medio de La Fundación del Valencia Club Atletismo de la Comunitat Valenciana de potenciar la Escuela al máximo.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.