Skip to content

Notables Rivals per a la 2a Jornada de Lliga

BANDERA C.V. WEB  2ªJORNADA

LIGA IBERDROLA DE CLUBES DE DIVISIÓN DE HONOR (Pamplona, 1-6-2019)

Aquest dissabte a partir de les cinc de la vesprada, l’Estadi de Larrabide de Pamplona serà l’escenari de l’inici de la segona jornada de Lliga Nacional de Clubs de Divisió d’Honor.
El Club d’Atletisme València Esports, després d’haver vençut clarament en la primera jornada, inicia aquesta segona eliminatòria amb l’aspiració d’aconseguir el seu vint-i-seté títol de Lliga consecutiu.
Les atletes de l’equip valencià, tindran com a rivals a les amfitriones del Grupompleo Pamplona At., a les madrilenyes de l’A.D. Marathon i a les insulars del Tenerife Cajacanarias. Aquesta segona jornada eliminatòria, juntament amb les altres tres que se celebren aquest mateix dia, servirà per a conformar la gran final de Lliga de Divisió d’Honor que es disputarà el pròxim 15 de juny amb els huit millors clubs d’Espanya.
Així mateix, cal destacar que l’equip capitanejat per Rafael Blanquer Alcantud i Rafael Blanquer Ángel, posarà en lliça, com és habitual, un planter amb 15 canteranas, incidint en la política que està duent a terme el Club per mitjà de la Fundació del València Club Atletisme de la Comunitat Valenciana de potenciar l’Escola al màxim.

 

ATLETES EQUIP CLUB ATLETISME VALÈNCIA ESPORTS

EQ.VCA.2ªJOR LIGA 2019

(Click para aumentar en cada uno de los cuadros)

 

HORARI DE PROVES

Horario 2ª Jornada

BANDERA ESPAÑA.WEB  Notables Rivales para la 2ª Jornada de Liga

Este sábado a partir de las cinco de la tarde, el Estadio de Larrabide de Pamplona será el escenario del inicio de la segunda jornada de Liga Nacional de Clubes de División de Honor.

El Club de Atletismo València Esports, tras haber vencido claramente en la primera jornada, inicia esta segunda eliminatoria con la aspiración de lograr su vigésimo séptimo título de Liga consecutivo.

Las atletas del equipo valenciano, tendrán como rivales a las anfitrionas del Grupompleo Pamplona At, a las madrileñas del A.D. Marathon y a las insulares del Tenerife Cajacanarias. Esta segunda jornada eliminatoria, junto con las otras tres que se celebran este mismo día, servirá para conformar la gran final de Liga de División de Honor que se disputará el próximo 15 de junio con los ocho mejores clubes de España.

Asimismo, cabe destacar que el equipo capitaneado por Rafael Blanquer Alcantud y Rafael Blanquer Ángel, pondrá en liza, como viene siendo habitual, un plantel con 15 canteranas, incidiendo en la política que está llevando a cabo el Club por medio de La Fundación del Valencia Club Atletismo de la Comunitat Valenciana de potenciar la Escuela al máximo.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.