Skip to content

María Pérez (35 km Marxa) i Maribel Pérez (60 ml) Aconsegueixen Sengles Rècords d’Espanya

BANDERA C.V. WEB Prolífic cap de setmana per a les atletes del València Club Atletisme, María Isabel Pérez Rodríguez i María Pérez García en les seues respectives proves atlètiques.

ISA PÉREZDivendres passat, la sevillana, MARIBEL PÉREZ RODRÍGUEZ protagonitzaria la gran actuació de la jornada en el World Indoor Tour Gold de Karlsruhe, imposant-se en la semifinal dels 60 metres llisos amb un crono de 7.22, a només una centèsima del rècord d’Espanya que ella mateixa batria en Antequera, el passat 9 de gener i que una hora més tard igualaria en la final vencent i igualant la seua plusmarca nacional de 7.21. Aquesta important victòria posa la guinda a un mes de gener impecable per a l’atleta del València Club Atletisme que ha disputat dues competicions amb el seu corresponent semifinal i final, en Antequera i Karlsruhe, i ha vençut en les quatre carreres amb 7.26, 7.21, 7.22 i 7.21. Les tres últimes són les tres millors marques espanyoles de la història en 60 metres llisos, millorant l’antic rècord nacional de Sandra Myers (7.23), intocable des del 13 de març de 1990 a Madrid.

MARÍA PÉREZPer part seua, aquest diumenge en el Campionat d’Espanya de Marxa celebrat a Jaén, la granadina MARÍA PÉREZ GARCÍA es proclamaria Campiona d’Espanya després de batre la seua pròpia plusmarca espanyola de 35 km, establida fa un any a Sevilla amb 2.44:17. La carrera de l’atleta del València Club Atletisme va ser espectacular, establint un crono de  , nou rècord d’Espanya, a més de rècord d’Europa, revalidant el seu títol de 2021. Una excel·lent marca que a més és, la segona millor marca mundial de la història, després dels 2.38:24 de la russa Klavdiya Afanasyeva, aconseguida en 2019.

 

BANDERA ESPAÑA.WEB Maribel Pérez (60 ml) y María Pérez (35 km Marcha) logran sendos Récords de España

Prolífico fin de semana para las atletas del Valencia Club Atletismo, María Isabel Pérez Rodríguez y María Pérez García en sus respectivas pruebas atléticas.

El pasado viernes, la sevillana, MARIBEL PÉREZ RODRÍGUEZ protagonizaría la gran actuación de la jornada en el World Indoor Tour Gold de Karlsruhe, imponiéndose en la semifinal de los 60 metros lisos con un crono de 7.22, a sólo una centésima del récord de España que ella misma batiría en Antequera, el pasado 9 de enero y que una hora más tarde igualaría en la final venciendo e igualando su plusmarca nacional de 7.21. Esta importante victoria pone la guinda a un mes de enero impecable para la atleta del Valencia Club Atletismo que ha disputado dos competiciones con su correspondiente semifinal y final, en Antequera y Karlsruhe, y ha vencido en las cuatro carreras con 7.26, 7.21, 7.22 y 7.21. Las tres últimas son las tres mejores marcas españolas de la historia en 60 metros lisos, mejorando el antiguo récord nacional de Sandra Myers (7.23), intocable desde el 13 de marzo de 1990 en Madrid.

Por su parte, este domingo en el Campeonato de España de Marcha celebrado en Jaén, la granadina MARÍA PÉREZ GARCÍA se proclamaría Campeona de España tras batir su propia plusmarca española de 35 km, establecida hace un año en Sevilla con 2:44:17. La carrera de la atleta del Valencia Club Atletismo fue espectacular, estableciendo un crono de 2:39:16, nuevo récord de España, además de récord de Europa, revalidando su título de 2021. Una excelente marca que además es, la segunda mejor marca mundial de la historia, tras los 2:38:24 de la rusa Klavdiya Afanasyeva, conseguida en 2019.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.