Skip to content

Llistes per a continuar fent història a Europa

COPA DE EUROPA DE CLUBES  (Castellón, 25 y 26-5-2019)

El Club d’Atletisme València Esports, com a campió de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor en 2018, s’ha classificat un any més, per a disputar la competició més important del continent a nivell de clubs, que tindrà lloc aquest cap de setmana (25 i 26 de maig) en les pistes d’atletisme del Complex Esportiu, Gaetà Huguet de Castelló.
L’equip capitanejat per Rafael Blanquer Alcantud (President) i Rafael Blanquer Ángel (Director Tècnic), campió d’aquesta competició en dues ocasions, a més de dotze vegades subcampió, aspira a aconseguir una plaça de privilegi amb un planter d’una qualitat inqüestionable. No obstant això, la primera dificultat a la qual haurà de fer front l’equip de la capital del Túria és sens dubte a les baixes, com la de María Múgica (100 mv) amb una lesió en el tendó de aquiles; el contratemps de Laura Bueno (400m /4×400) amb un edema ossi al peu; l’infortuni de Lara Gómez (4×100) amb un trencament de fibres en l’isquiotibial o la no compareixença de la xilena, Isidora Jiménez (200m/4×100/4×400), seleccionada pel seu país per a disputar el Campionat Sud-americà.
No obstant això, l’expedició del València Esports que representa a l’atletisme femení espanyol en aquesta competició, posarà en lliça un equip molt competitiu que tindrà a priori, com a rivals més importants, a les lusitanes del Sporting Club de Portugal, actuals Campiones d’Europa i a les turques del Enka que es presenten amb equips molt reforçats després d’haver realitzat importants fitxatges. Per part seua, també caldrà tindre en compte a les txeques del USK de Praga en la lluita per una plaça en el podi.

 

EQUIPE C.A. VALÈNCIA ESPORTS

EQ.COPA EUROPA 2019

EQUIPS PARTICIPANTS COPA D’EUROPA 2019

EQUIPOS PARTICIPANTES

HORARI DE PROVES

Horario Copa Europa - Castellón'19

(Click en cada uno de los cuadros para aumentar)

Listas para seguir haciendo historia en Europa

El Club de Atletismo València Esports, como campeón de la Liga Nacional de División de Honor en 2018, se ha clasificado un año más, para disputar la competición más importante del continente a nivel de clubes, que tendrá lugar este fin de semana (25 y 26 de mayo) en las pistas de atletismo del Complejo Deportivo, Gaetà Huguet de Castellón.

El equipo capitaneado por Rafael Blanquer Alcantud (Presidente) y Rafael Blanquer Ángel (Director Técnico), campeón de esta competición en dos ocasiones, además de doce veces subcampeón, aspira a alcanzar una plaza de privilegio con un plantel de una calidad incuestionable. No obstante, la primera dificultad a la que tendrá que hacer frente el equipo de la capital del Turia es sin duda a las bajas, como la de María Múgica (100 m.v) con una lesión en el tendón de aquiles; el contratiempo de Laura Bueno (400 /4×400) con un edema óseo en el pie; el infortunio de Lara Gómez (4×100) con una rotura de fibras en el isquiotibial o la no comparecencia de la chilena, Isidora Jiménez (200m/4×100/4×400), seleccionada por su país para disputar el Campeonato Sudamericano.

No obstante, la expedición del València Esports que representa al atletismo femenino español en esta competición, pondrá en liza un equipo muy competitivo que tendrá a priori, como rivales más importantes, a las lusas del Sporting Club de Portugal, actuales Campeonas de Europa y a las turcas del Enka que se presentan con equipos muy reforzados tras haber realizado importantes fichajes. Por su parte, también habrá que tener en cuenta a las checas del USK de Praga en la lucha por una plaza en el podio.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.