Skip to content

GRAN ÈXIT DEL NOSTRE II CAMPUS D’ESTIU

BANDERA C.V. WEB  II CAMPUS D’ESTIU F. VALÈNCIA CLUB D’ATLETISME (Del 24 de juny al 26 de juliol)

dipticL’II Campus d’Estiu (del 24 de juny al 26 de juliol) organitzat per la Fundació València Club d’Atletisme de la Comunitat Valenciana ha significat un gran èxit en la seua segona edició. Així, el nostre Campus d’Estiu 2019, tenint com a referent la nostra Escola d’Atletisme, la més nombrosa d’Espanya i una de les més importants d’Europa segons la IAAF, ha posat a la disposició de tots els alumnes que s’han inscrit, un staff tècnic de primer nivell conformat per varis dels entrenadors que formen part del curs regular. Aquest segon curs dirigit als alumnes nascuts entre 2005 i 2013, ha tingut un excel·lent acolliment no solament per part dels alumnes que ja pertanyen a la gran família de la nostra Escola, si no també a tots aquells que no la coneixien i que gràcies a aquesta iniciativa han tingut una referència de primera mà per a iniciar-se en la pràctica de l’atletisme i altres disciplines impartides per grans professionals d’aquest esport.
Des de tots els estaments del Club, volem agrair-vos la vostra magnífica participació i emplaçar-vos al fet que continueu formant part d’aquesta gran família, tant en el curs regular 2019-2020 com en el pròxim Campus d’Estiu 2020.

 

BANDERA ESPAÑA.WEB  GRAN ÉXITO DE NUESTRO II CAMPUS DE VERANO

II CAMPUS DE VERANO F. VALENCIA CLUB DE ATLETISMO (Del 24 de junio al 26 de julio)

El II Campus de Verano (del 24 de junio al 26 de julio) organizado por la Fundación Valencia Club de Atletismo de la Comunidad Valenciana ha significado un gran éxito en su segunda edición. Así, nuestro Campus de Verano 2019, teniendo como referente nuestra Escuela de Atletismo, la más numerosa de España y una de las más importantes de Europa según la IAAF, ha puesto a disposición de todos los alumnos que se han inscrito, un staff técnico de primer nivel conformado por varios de los entrenadores que forman parte del curso regular. Este segundo curso dirigido a los alumnos nacidos entre 2005 y 2013, ha tenido una excelente acogida no sólo por parte de los alumnos que ya pertenecen a la gran familia de nuestra Escuela, si no también a todos aquellos que no la conocían y que gracias a esta iniciativa han tenido una referencia de primera mano para iniciarse en la práctica del atletismo y otras disciplinas impartidas por grandes profesionales de este deporte.

Desde todos los estamentos del Club, queremos agradeceros vuestra magnífica participación y emplazaros a que sigáis formando parte de esta gran familia, tanto en el curso regular 2019-2020 como en el próximo Campus de Verano 2020.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.