Skip to content

El President de la Diputació rep a les Campiones de Copa

BANDERA C.V. WEB RECEPCIÓ EN LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA (6-2-2019)

El president de la Diputació de València, Antoni Francesc Gaspar Ramos va rebre ahir a la vesprada a les 17.30 hores a una important representació del Club d’Atletisme València Esports en la seu de la corporació provincial amb motiu de la consecució de la 25a Copa de la Reina, aconseguida el passat 2 de febrer a Sant Sebastià.

Per part del Club valencià, van acudir a la recepció, el seu president, Rafael Blanquer Alcantud; el director tècnic, Rafael Blanquer Ángel i el secretari general del Club, Daniel Asensi, acompanyats per una representació d’atletes encapçalades per Fátima Diame que al costat de Modesta, Havana, María, Alicia, Sandra, Paula, Carmen Marín i Carmen Marco, oferirien el trofeu al president de la Diputació. Per part seua, el responsable institucional convidaria als integrants de l’entitat esportiva a realitzar un recorregut per les instal·lacions de la corporació, realitzant una interessant introducció sobre la història de la institució valenciana. Posteriorment animaria a les atletes a continuar fent història amb la consecució d’un nou títol de Lliga. “Us esperem ací a l’estiu per a celebrar nous èxits”, els va dir Gaspar.

FOTO1   FOTO2

BANDERA ESPAÑA.WEB RECEPCIÓN EN LA DIPUTACIÓN DE VALENCIA (6-2-2019)

El Presidente de la Diputación recibe a las Campeonas de Copa

El presidente de la Diputación de Valencia, Antoni Francesc Gaspar Ramos recibió ayer por la tarde a las 17:30 horas a una importante representación del Club de Atletismo València Esports en la sede de la corporación provincial con motivo de la consecución de la 25ª Copa de la Reina, lograda el pasado 2 de febrero en San Sebastián.

Por parte del Club valenciano acudieron a la recepción, su presidente, Rafael Blanquer Alcantud; el director técnico, Rafael Blanquer Ángel y el secretario general del Club, Daniel Asensi acompañados por una representación de atletas encabezadas por Fátima Diame que junto a Modesta, Habana, María, Alicia, Sandra, Paula, Carmen Marín y Carmen Marco, ofrecerían el trofeo al presidente de la Diputación. Por su parte, el responsable institucional invitaría a los integrantes de la entidad deportiva a realizar un recorrido por las instalaciones de la corporación, realizando una interesante introducción sobre la historia de la institución valenciana. Posteriormente animaría a las atletas a continuar haciendo historia con la consecución de un nuevo título de Liga. “Os esperamos aquí en verano para celebrar nuevos éxitos”, les dijo Gaspar.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.