Skip to content

A la Final amb Solvència i 14 Victòries

BANDERA C.V. WEB  2ªJORNADA

LIGA IBERDROLA DE CLUBES DE DIVISIÓN DE HONOR (Pamplona, 1-6-2019)

Aquest dissabte 1 de Juny, l’Estadi de Larrabide de Pamplona ha sigut l’escenari on el Club d’Atletisme València Esports ha donat mostres del seu potencial en aquesta segona jornada de Lliga Iberdrola de Clubs de Divisió d’Honor, classificant-se amb solvència per a la Final.
El Club valencià va véncer i va convéncer, dominant de principi a fi la competició (encara no puntuant en el Relleu 4X100 per un esvaïment patit per Mª Isabel Pérez que afortunadament només va quedar en un esglai) amb un equip format per atletes consagrades i canteranas, que aconseguirien un total de 221 punts; 33 de diferència sobre les amfitriones del Grupompleo Pamplona At, que serien segones amb 188, en detriment de les madrilenyes de l’A.D. Marathon que s’haurien de conformar amb la tercera plaça, quedant a un sol punt de la segona posició (170 punts). Per part seua, les insulars del Tenerife Cajacanarias amb els seus 102 punts ocuparien la quarta i última plaça.
Tant les atletes més experimentades com les canteranas han format un magnífic tàndem, treballant molt seriosament i sense concessions per a aconseguir una contundent victòria final. Catorze victòries sobre les vint proves disputades amb quatre doblets inclosos en 100 metres llisos, 200 m, 800 m i 1.500 m.
El pròxim 15 de juny es disputa la Jornada Final amb els huit millors equips d’Espanya (C.A. València Esports, Playas de Castellón, F.C. Barcelona, Alcampo Scorpio 71, At. San Sebastián, AA Catalunya, Grupompleo Pamplona At. y Cueva de Nerja-UMA) i com és habitual en els últims anys, els grans rivals del Club capitanejat per Rafael Blanquer Alcantud i Rafael Blanquer Ángel per a la consecució del títol de Lliga –seria el vint-i-seté consecutiu- seran, el Platges de Castelló amb el F.C. Barcelona, dos clubs que ja han demostrat en les dues primeres jornades, així com al llarg d’aquesta temporada, el seu enorme potencial.

 

CLASSIFICACIÓ FINAL

EQUIPOS PUNTOS
1. C.A. València Esports            221 punts
2. Grupompleo Pamplona At. 188 p.
3. A.D. Marathon 170 p.
4. Tenerife Cajacanarias 102 p.

RESULTATS OFICIALS COMPLETS – RFEA

 

BANDERA ESPAÑA.WEB  A la Final con Solvencia y 14 Victorias

Este sábado 1 de Junio, el Estadio de Larrabide de Pamplona ha sido el escenario donde el Club de Atletismo València Esports ha dado muestras de su potencial en esta segunda jornada de Liga Iberdrola de Clubes de División de Honor, clasificándose con solvencia para la Final.

El Club valenciano venció y convenció, dominando de principio a fin la competición (aún no puntuando en el Relevo 4X100 por un desvanecimiento sufrido por Mª Isabel Pérez que afortunadamente sólo quedó en un susto) con un equipo formado por atletas consagradas y canteranas, que lograrían un total de 221 puntos; 33 de diferencia sobre las anfitrionas del Grupompleo Pamplona At, que serían segundas con 188, en detrimento de las madrileñas del A.D. Marathon que se tendrían que conformar con la tercera plaza, quedando a un solo punto de la segunda posición (170 puntos). Por su parte, las insulares del Tenerife Cajacanarias con sus 102 puntos ocuparían la cuarta y última plaza.

Tanto las atletas más experimentadas como las canteranas han formado un magnífico tándem, trabajando muy seriamente y sin concesiones para lograr una contundente victoria final. Catorce victorias sobre las veinte pruebas disputadas con cuatro dobletes incluidos en 100 metros lisos, 200 m, 800 m y 1.500 m.

El próximo 15 de junio se disputa la Jornada Final con los ocho mejores equipos de España (C.A. València Esports, Playas de Castellón, F.C. Barcelona, Alcampo Scorpio 71, At. San Sebastián, AA Catalunya, Grupompleo Pamplona At. y Cueva de Nerja-UMA) y como viene siendo habitual en los últimos años, los grandes rivales del Club capitaneado por Rafael Blanquer Alcantud y Rafael Blanquer Ángel para la consecución del título de Liga –sería el vigésimo séptimo consecutivo- serán, el Playas de Castellón y el F.C. Barcelona, dos clubes que ya han demostrado en las dos primeras jornadas, así como a lo largo de esta temporada, su enorme potencial.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.