Skip to content

15 victòries en la 1a Jornada de Lliga de D.H.

BANDERA C.V. WEB  1ªJORNADA

LIGA IBERDROLA DE CLUBES D.H. MUJERES A.L. (València, 11-05-2019)

Aquest dissabte, la pista d’atletisme del Tram III de l’Estadi del Túria de València ha sigut l’escenari on el Club d’Atletisme València Esports ha donat mostres del seu potencial en aquesta primera jornada de Lliga Nacional de Clubs de Divisió d’Honor.
El València Esports va véncer i va convéncer, dominant de principi a fi la competició amb un equip format per atletes consagrades i 15 canteranas, que aconseguirien un total de 246 punts; 72 de diferència sobre el AA Catalunya que serien segones amb 174 punts. Per part seua, les integrants del Cueva de Nerja-UMA aconseguirien la tercera plaça, gràcies a les seues 147 punts, i les alacantines del Juventud Atlética de Elche amb 120 punts s’haurien de conformar amb la quarta i última plaça.
Tant les atletes més experimentades com les canteranas han format un magnífic tàndem, treballant molt seriosament i sense confiar-se per a aconseguir una contundent victòria final. Ni més ni menys que 15 victòries sobre les 20 proves amb 6 doblets inclosos.
El pròxim 1 de juny caldrà confirmar el passe a la final amb la disputa de la segona jornada de lliga, però de moment, les atletes del Club capitanejat per Rafael Blanquer Alcantud i Rafael Blanquer Ángel han mostrat un excel·lent nivell.

 

CLASSIFICACIÓ FINAL PER EQUIPS
1.         C.A. València Esports        246 punts
2.         A.A. Catalunya                    174 p.
3.         Cueva de Nerja-UMA           147 p.
4.         Juventud Atlética Elche        120 p.

 

RESULTATS OFICIALS COMPLETS

 

BANDERA ESPAÑA.WEB  15 victorias en la 1ª Jornada de Liga de D.H.

Este sábado, la pista de atletismo del Tramo III del Estadio del Turia de Valencia ha sido el escenario donde el Club de Atletismo València Esports ha dado muestras de su potencial en esta primera jornada de Liga Nacional de Clubes de División de Honor.

El València Esports venció y convenció, dominando de principio a fin la competición con un equipo formado por atletas consagradas y 15 canteranas, que lograrían un total de 246 puntos; 72 de diferencia sobre el AA Catalunya que serían segundas con 174 puntos. Por su parte, las integrantes del Cueva de Nerja-UMA conseguirían la tercera plaza, gracias a sus 147 puntos, y las alicantinas del Juventud Atlética Elche con 120 puntos se tendrían que conformar con la cuarta y última plaza.

Tanto las atletas más experimentadas como las canteranas han formado un magnífico tándem, trabajando muy seriamente y sin confiarse para lograr una contundente victoria final. Nada más y nada menos que 15 victorias sobre las 20 pruebas con 6 dobletes incluidos.

El próximo 1 de junio habrá que refrendar el pase a la final con la disputa de la segunda jornada liguera, pero de momento, las atletas del Club capitaneado por Rafael Blanquer Alcantud y Rafael Blanquer Ángel han mostrado un excelente nivel.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.