Skip to content

Notables Rivals per a la Segona Jornada de Lliga

2ªJORNADA

LIGA IBERDROLA DE CLUBES D.H. MUJERES (L’Hospitalet de Llobregat, 14/05/2022)

BANDERA C.V. WEB Aquest dissabte a partir de les cinc de la vesprada se celebra la 2a Jornada de Lliga Iberdrola de Clubs D.H. Dones en la localitat barcelonina de L’Hospitalet de Llobregat. Les atletes del València Club Atletisme, capitanejades pel president de l’entitat esportiva, Rafael Blanquer Alcantud i pel director tècnic, Rafael Blanquer Ángel, després d’haver vençut clarament en la primera jornada, inicien aquesta segona jornada eliminatòria amb l’aspiració d’aconseguir la màxima puntuació possible per a afrontar la jornada final amb totes les garanties. En aquesta segona trobada de lliga, el València Club Atletisme s’haurà de mesurar a notables rivals com les amfitriones de L’Hospitalet At, les integrants del AA Catalunya i les navarreses del Grupompleo Pamplona At.
Aquesta segona jornada, juntament amb les altres tres trobades que se celebren aqueix mateix dia, serviran per a conformar la gran Final de Lliga de Divisió d’Honor que es disputarà el pròxim 15 de juny amb els huit millors clubs d’Espanya.
Així mateix, cal destacar que l’equip seleccionat per la direcció tècnica del València C.A. estarà format per atletes consagrades i canteranas, incidint en la política que està duent a terme el Club per mitjà de la seua Fundació, de potenciar al màxim les seues categories menors.

 

ATLETES EQUIP VALENCIA CLUB ATLETISMO

PROVA ATLETA
100M.L. Maribel Pérez Rodríguez
Carmen Marco Mora
200M.L. Modesta Juste Morauskaite
Olivia Fotopoulou
400M.L. Carmen Sánchez Silva
Elena moreno Huerta
800M.L. Raquel Meaños Asensi
Rosalía Tárrega Sánchez
1500M.L. Solange A. Pereira da Ponte
Elia Saura Petegnief
3000M.L. Beatriz Álvarez Díaz
Isabel Barreiro garcía
100M.V. Paula Blanquer Iglesias
Carmen Sánchez Guerra
400m.v. Havana Allistone Greaves
Daniela Fra Palmer
3000M.OBS Maite González Zabalza
  Marta Serrano Azpiazu
ALTURA Saleta Fernández López
  Luna Arnás Ferreira
PÉRTIGA Ada González Fernández
  Candela Dapia Fernández
LONGITUD Evelyn Yankey Awotwi
Filippa Fotopoulou
TRIPLE María González Sanchís
PESO Úrsula Ruiz Pérez
Natalia Sáinz Hurtado
DISCO Daniela Fernández de Haro
Natalia Sáinz Hurtado
JABALINA Paula Rodríguez Sanz
Yulenmis Aguilar Martínez
MARTILLO Irene Gómez Costas
Berta Castells Franco
MARCHA Laura Ríos Valle
África Pérez Piñaga
4 x 100 Maribel Pérez Rodríguez
Olivia Fotopoulou
Carmen Marco Mora
Evelyn Yankey Awotwi
  Filippa Fotopoulou
4 x 400 Havana Allistone Greaves
Daniela Fra Palmer
Carmen Sánchez Silva
Elena Moreno Huerta
  Modesta Juste Morauskaite

HORARI DE COMPETICIÓ

HORARIO COMPETICIÓN

BANDERA ESPAÑA.WEB Notables Rivales para la Segunda Jornada de Liga

Este sábado a partir de las cinco de la tarde se celebra la 2ª Jornada de Liga Iberdrola de Clubes D.H. Mujeres en la localidad barcelonesa de L’Hospitalet de Llobregat. Las atletas del Valencia Club Atletismo, capitaneadas por el presidente de la entidad deportiva, Rafael Blanquer Alcantud y por el director técnico, Rafael Blanquer Ángel, tras haber vencido claramente en la primera jornada, inician esta segunda jornada eliminatoria con la aspiración de lograr la máxima puntuación posible para afrontar la jornada final con todas las garantías. En este segundo encuentro liguero, el Valencia Club Atletismo se tendrá que medir a notables rivales como las anfitrionas de L’Hospitalet At, las integrantes del AA Catalunya y las navarras del Grupompleo Pamplona At.

Esta segunda jornada, junto con los otros tres encuentros que se celebran ese mismo día, servirán para conformar la gran Final de Liga de División de Honor que se disputará el próximo 15 de junio con los ocho mejores clubes de España.

Asimismo, cabe destacar que el equipo seleccionado por la dirección técnica del Valencia C.A. estará formado por atletas consagradas y canteranas, incidiendo en la política que está llevando a cabo el Club por medio de su Fundación, de potenciar al máximo sus categorías menores.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.