Skip to content

Multitudinària Presentació Oficial de les Escoles del València C.A. 2021-22

PRESENTACIÓN OFICIAL DE LA ESCUELA VALENCIA C.A. 2021-22 (Valencia 25/10/2021)

BANDERA C.V. WEB Aquesta vesprada, el València Club Atletisme ha realitzat la Presentació Oficial  de les seues Escoles, corresponent a la temporada 2021-22, tenint com a escenari, el Tram III de les Pistes de l’Estadi del Túria. L’acte ha comptat amb la presència del diputat d’Esports, Andrés Campos i amb el subdirector general d’Esports, Carles Cuenca.

Com és habitual any rere any, s’ha realitzat la foto oficial d’alumnes i professors juntament amb el director de les Escoles, Manuel Arnás Serrano; el director tècnic del Club, Rafael Blanquer Ángel i amb el president, Rafael Blanquer Alcantud.

La Fundació València Club d’Atletisme de la C.V. per mitjà del València Club d’Atletisme ha aconseguit que la seua Escola, que compleix el seu vint-i-uné curs, siga la més nombrosa d’Espanya i una de les més importants d’Europa segons World Athletics. El passat 13 de setembre va començar la temporada 2021-22, superant els 700 alumnes.

 

BANDERA ESPAÑA.WEB Multitudinaria Presentación Oficial de Las Escuelas del Valencia C.A. 2021-22

Esta tarde, el Valencia Club Atletismo ha realizado la Presentación Oficial de sus Escuelas, correspondiente a la temporada 2021-22, teniendo como escenario, el Tramo III de las Pistas del Estadio del Turia. El acto ha contado con la presencia del diputado de Deportes, Andrés Campos y con el subdirector general de Deportes, Carles Cuenca.

Como viene siendo habitual año tras año, se ha realizado la foto oficial de alumnos y profesores junto con el director de Las Escuelas, Manuel Arnás Serrano; el director técnico del Club, Rafael Blanquer Ángel y con el presidente, Rafael Blanquer Alcantud.

La Fundación Valencia Club de Atletismo de la C.V. por medio del Valencia Club de Atletismo ha logrado que su Escuela, que cumple su vigésimo primer curso, sea la más numerosa de España y una de las más importantes de Europa según World Athletics. El pasado 13 de septiembre comenzó la temporada 2021-22, superando los 700 alumnos.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.