Skip to content

Llistes per a recuperar el tron

CAMPEONATO DE ESPAÑA DE CLUBES FEMENINO “COPA IBERDROLA” PC (Barcelona, 6-2-2021)

CARTELBANDERA C.V. WEB  Aquest dissabte en jornada matinal (De 11:00h. a 14:28h), el Palàu Sant Jordi de Barcelona serà l’escenari del Campionat d’Espanya de Clubs Femení “COPA IBERDROLA” PC en el qual participen els sis millors equips femenins d’Espanya.
Les atletes integrants del València Club Atletisme amb 25 títols de Copa en el seu palmarés, intentaran aconseguir un nou entorxat de la competició més important d’àmbit nacional a nivell de clubs en pista coberta. L’expedició del club de la Capital del Túria estarà capitanejada pel president de l’entitat esportiva, Rafael Blanquer Alcantud, el seu director tècnic, Rafael Blanquer Ángel i per l’entrenadora de tecnificació, Martina de la Puente Piñera. Com és habitual en els últims anys tindran com a rivals més importants, al FC Barcelona i al Platges de Castelló que igualment aspiren a situar-se en els més alt del podi. A més, hauran de competir amb les navarreses del Grupompleo Pamplona, les catalanes del AA Catalunya i amb les donostiarres del At. Sant Sebastià.

 

ATLETES EQUIP VALENCIA CLUB ATLETISMO

EQUIPO VCA

EQUIPS PARTICIPANTS

EQ.PARTICIPANTES

HORARI DE PROVES

HORARIO

BANDERA ESPAÑA.WEB  Listas para recuperar el trono

Este sábado en jornada matinal (De 11:00h. a 14:28h), el Palàu San Jordi de Barcelona será el escenario del Campeonato de España de Clubes Femenino “COPA IBERDROLA” PC en el que participan los seis mejores equipos femeninos de España.

Las atletas integrantes del Valencia Club Atletismo con 25 títulos de Copa en su palmarés, intentarán lograr un nuevo entorchado de la competición más importante de ámbito nacional a nivel de clubes en pista cubierta. La expedición del club de la Capital del Turia estará capitaneada por el presidente de la entidad deportiva, Rafael Blanquer Alcantud, su director técnico, Rafael Blanquer Ángel y por la entrenadora de tecnificación, Martina de la Puente Piñera. Como viene siendo habitual en los últimos años tendrán como rivales más importantes, al FC Barcelona y al Playas de Castellón que igualmente aspiran a situarse en los más alto del pódium. Además, tendrán que competir con las navarras del Grupompleo Pamplona, las catalanas del AA Catalunya y con las donostiarras del At. San Sebastián.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.