Skip to content

Discreta Actuació de les Nostres a Glasgow amb Matisos

BANDERA C.V. WEB  35é CAMPIONAT D’EUROPA EN P.C. (Glasgow, 1-3/3/2019)

Quatre atletes del Club d’Atletisme Vaència Esports han representat a la Selecció Espanyola en el 35é Campionat d’Europa en Pista Coberta que s’ha celebrat a Glasgow aquest cap de setmana. Per part seua, la lituana, Diana Zagainova, integrant del primer equip, també competiria representant al seu país.
L’expedició de les atletes del club valencià, capitanejades pel president de l’entitat esportiva, Rafael Blanquer Alcantud, van dur a terme una discreta competició en línies generals. Llàstima, l’actuació de Laura Bueno en 400 metres que, malgrat aconseguir Marca Personal, es quedaria a les portes de la Final. Per part seua, Fátima Diame tampoc accediria a la Final de Longitud per sol, quatre centímetres.

 

RESULTATS ATLETES C.A. VALENCIA ESPORTS

ATLETA PRUEBA MARCA

POSICIÓN

LAURA BUENO FERNÁNDEZ 400 m 52.67 (MMP)

Semifinal

SOLANGE PEREIRA DA PONTE 1.500 m 4:24.57

7ª serie 3

FÁTIMA DIAME DIAME Longitud 4,46

ÚRSULA RUIZ PÉREZ Peso 16,41

18ª

DIANA ZAGAINOVA Triple 13,36

15ª

 

RESULTATS OFICIALS COMPLETS

 

BANDERA ESPAÑA.WEB  35º CAMPEONATO DE EUROPA EN P.C. (Glasgow, 1-3/3/2019)

Discreta Actuación de las Nuestras en Glasgow con Matices

Cuatro atletas del Club de Atletismo Vaència Esports han representado a la Selección Española en el 35º Campeonato de Europa en Pista Cubierta que se ha celebrado en Glasgow este fin de semana. Por su parte, la lituana, Diana Zagainova, integrante del primer equipo, también competiría representando a su país.

La expedición de las atletas del club valenciano, capitaneadas por el presidente de la entidad deportiva, Rafael Blanquer Alcantud, llevaron a cabo una discreta competición en líneas generales. Lástima, la actuación de Laura Bueno en 400 metros que, a pesar de lograr Marca Personal, se quedaría a las puertas de la Final. Por su parte, Fátima Diame tampoco accedería a la Final de Longitud por solo, cuatro centímetros.

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.