Skip to content

AQUESTA VESPRADA, ACTE FOTO OFICIAL DE L’ESCOLA TEMPORADA 2018-19

BANDERA C.V. WEB  L’ESCOLA DEL CLUB D’ATLETISME VALÈNCIA ESPORTS CELEBRARÀ L’ACTE DE FOTO OFICIAL DE LA TEMPORADA 2018-19

L’Escola del Club d’Atletisme València Esports, la més nombrosa d’Espanya i una de les més importants d’Europa segons la IAAF, celebrarà l’acte de foto oficial de la temporada 2018-2019, HUI DIMARTS, 5 DE MARÇ A les 18.00 HORES, tenint com a escenari el Tram III de les Pistes de l’Estadi del Túria.

* Es realitzarà la foto oficial d’alumnes i professors per categories, juntament amb el director de l’Escola, Manuel Arnás Serrano; el director tècnic, Rafael Blanquer Ángel i el president del Club, Rafael Blanquer Alcantud.

* Acudiran a l’acte de presentació, el Director General d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya Torres amb la Regidora Delegada d’Esports, Sra. Mª Teresa Girau Llorca

La Fundació València Club Atletisme de la C.V. per mitjà del Club d’Atletisme València Esports ha aconseguit que la seua Escola que compleix el seu dihuité curs, siga la més nombrosa d’Espanya i una de les més importants d’Europa segons la IAAF. El 10 de setembre de 2018 va començar el curs 2018-19, aconseguint quasi els 800 alumnes inscrits que comptaran novament amb un planter de primer nivell en el seu professorat.

 

BANDERA ESPAÑA.WEB  LA ESCUELA DEL CLUB DE ATLETISMO VALENCIA ESPORTS CELEBRARÁ EL ACTO DE FOTO OFICIAL DE LA TEMPORADA 2018-19

Esta tarde, Acto Foto Oficial de La Escuela Temporada 2018-19

La Escuela del Club de Atletismo Valencia Esports, la más numerosa de España y una de las más importantes de Europa según la IAAF, celebrará el acto de foto oficial de la  temporada 2018-2019, el  HOY MARTES, 5 DE MARZO A LAS 18:00 HORAS, teniendo como escenario el Tramo III de las Pistas del Estadio del Turia.

* Se realizará la foto oficial de alumnos y profesores por categorías, junto con el director de la Escuela, Manuel Arnás Serrano; el director técnico, Rafael Blanquer Ángel y el presidente del Club, Rafael Blanquer Alcantud.

* Acudirán al acto de presentación, el Director General de Deportes de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya Torres y la Concejala Delegada de Deportes, Sra. Mª Teresa Girau Llorca.

La Fundación Valencia Club Atletismo de la C.V. por medio del Club de Atletismo València Esports ha logrado que su Escuela que cumple su décimo octavo curso, sea la más numerosa de España y una de las más importantes de Europa según la IAAF. El 10 de septiembre de 2018 comenzó el curso 2018-19, alcanzando casi los 800 alumnos inscritos que contarán nuevamente con un plantel de primer nivel en su profesorado.

 

 

 

Aún no hay comentarios, ¡añada su voz abajo!


Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.